verloren wastechniek

tijdens de workshop leer je de basistechnieken om een juweel in was vorm te geven. Je gaat aan de slag met een zaagje, vijltjes, schuurpapier,...

Of je nu een creatieve geest bent of gewoon graag met je handen werkt, iedereen die zin heeft om te creëren kan ermee aan de slag. 

workshop verloren wastechniek

praktisch

wat je mag verwachten


Tijdens een maximum 4 uur durende namiddag geef ik je eerst wat uitleg en daarna experimenteren we met enkele technieken. 

Daarop volgt het creatieve denkproces om vervolgens aan de slag te gaan in was. Ik help je, indien nodig, van begin tot eind zodat je zeker bent van een prachtig eindresultaat. 


Na de workshop wordt het in zilver of goud gegoten (gietproces niet inbegrepen). Ik werk het juweel af en je kan het na afspraak komen ophalen. 

De plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij!

De workshop gaat enkel door vanaf 2 inschrijvingen.

Bij deelnemersannulering tot 1 week voor de workshop, wordt het inschrijvingsgeld min €25 administratiekosten terugbetaald. Annuleren in minder dan 1 week voor de start zal de helft van het inschrijvingsgeld terug betaald worden. 

DUUR

de workshop gaat telkens door van 14u tot 18u


KOSTPRIJS

€125/persoon (incl. btw) je kan voor meerdere personen tegelijk inschrijven


ΜAX 4 PERSONEN per workshop 

Graag een workshop op maat op een dag die jullie beter past? 

Voor groepjes van 4 zoek ik mee naar een geschikte datum. 

Stuur een mailtje met je vraag naar info@juffer.be 


INBEGREPEN

was, koffie, thee, iets fris en iets lekkers


NIET INBEGREPEN
het gietwerk in edelmetaal (zilver of goud) is niet inbegrepen, maar ik breng je tijdens de workshop voldoende op de hoogte van de uiteindelijke kostprijs. Zo kan je naar eigen budget kiezen of je voor zilver gaat of voor goud.


LOCATIE

de workshops gaan door in mijn atelier
Karel Van de Woestijnestraat 17, 9300 Aalst

Let's create together!